Tolg är en attraktiv by och frågor om försäljning av hus kommer ofta.
Sockenrådet publicerar här aktuella objekt, och du i Tolg som har hus till försäljning eller till uthyrning kan kontakta någon i sockenrådet för att också komma med på den här sidan. Och du som har frågor om hus i Tolg, kontakta Agneta Carlsson, agneta.m.81@gmail.com. Du kan också skicka e-post till kontakta@tolg.se.

********************

Hus att hyra eller köpa
Från Nyköping till Tolg? - Läs mer här.

********************
Söker hus att hyra 
Hej! Ingalill och Leif heter vi, vi önskar hyra ett boende i Tolgtrakten. Leif kommer ifrån Växjö/Sandsbro, har anknytning och goda vänner runt om Tolg/Tjureda trakten och har även varit engagerad i samband med Tolg Folk. Boendet behöver inte vara så stort, men då vi även arbetar och är verksamma/skapande inom textilt hantverk, inredning och musik skulle det vara till fördel med ytterligare möjligheter/ytor för vår verksamhet. Vi önskar hyra långsiktigt och tar gärna hand om både huset och trädgården. Vår förhoppning är att tillföra något positivt till bygden och skapa samarbeten då vi båda är kreativt aktiva personer med en hel del idéer inför framtiden.
Ingalill är fast anställd i kulturbranschen sedan ca 20 år tillbaka och jobbar nu med marknadsföring och har även jobbat med ekonomi & personal, reception och service. Leif arbetar och kombinerar som slöjdlärare, musiker, slagverkslärare, fortbildare och har diverse konsultuppdrag inom musiken. Vi har inga betalningsanmärkningar är rökfria och har inga husdjur.
Kontakt: leif.slagverk@gmail.com, tfn: 0733-98 52 20

Referenser:
Tony Andersson: 0702 - 546360, tonan.hem@gmail.com
Hillebil Andersen: 0702 - 86 43 26
Vänliga hälsningar!
Ingalill & Leif


********************
Söker hus att hyra
Vi är en familj på två barn (snart tre), två vuxna och en katt som söker nytt boende. 
Vi bor för tillfället i centrala Malmö men längtar efter att bo närmare naturen. Därför letar vi hus att hyra i Tolg med omnejd. Det vi söker är ett hus med minst fyra rum att hyra till rimlig kostnad. 
Kontakta oss på f.malmquist(a)gmail.com

Objekt till salu
2020-01-18

Munkatorp 2

Munkatorp 1