Tolg är en attraktiv by och frågor om försäljning av hus kommer ofta.
Sockenrådet publicerar här aktuella objekt, och du i Tolg som har hus till försäljning eller till uthyrning kan kontakta någon i sockenrådet för att också komma med på den här sidan. Och du som har frågor om hus i Tolg, kontakta Agneta Carlsson, agneta.m.81@gmail.com. Du kan också skicka e-post till kontakta@tolg.se.

********************

HUS ATT HYRA SÖKES
Vi är ett trevligt och skötsamt par på 26 och 27 år som för nuvarande bor i Göteborg. Där läser Fanny kandidatprogrammet i konstnärligt fotografi på konsthögskolan Akademin Valand och Joel läser skogskandidatprogrammet via Linnéuniversitetet. Vi blir båda klara med våra utbildningar till sommaren och börjar bli sugna på att flytta tillbaka till Växjötrakten. Vi är båda uppvuxna på landet, Fanny i Tolg och Joel i Näsbykulla. Vi letar efter ett mindre hus/torp på landet att hyra, gärna minst ett år. Vi är intresserade av att hyra något helst 2-4 mil norr om Växjö, till exempel i närheten av Tolg, Gårdsby, Dädesjö. 
Vi tycker om att vistas i naturen och vill gärna leva ett hållbart ekoliv. Tillgång till trädgård och möjlighet att odla hade varit ett plus.
Har du något tips, kontakter eller vill kanske du hyra ut till oss? Kontakta oss gärna!
Tel. 070 350 56 52
Mejl: fanny.wallertz@hotmail.com

********************

Söker hus
Vi är en familj som letar efter ett hus vi kan ta hand om. Saga och Liv går redan i Tolg skola. Vill leva och verka i Tolg,
thomas.heineman@home.se

******************** 
Söker hus att hyra 
Hej! Ingalill och Leif heter vi, vi önskar hyra ett boende i Tolgtrakten. Leif kommer ifrån Växjö/Sandsbro, har anknytning och goda vänner runt om Tolg/Tjureda trakten och har även varit engagerad i samband med Tolg Folk. Boendet behöver inte vara så stort, men då vi även arbetar och är verksamma/skapande inom textilt hantverk, inredning och musik skulle det vara till fördel med ytterligare möjligheter/ytor för vår verksamhet. Vi önskar hyra långsiktigt och tar gärna hand om både huset och trädgården. Vår förhoppning är att tillföra något positivt till bygden och skapa samarbeten då vi båda är kreativt aktiva personer med en hel del idéer inför framtiden.
Ingalill är fast anställd i kulturbranschen sedan ca 20 år tillbaka och jobbar nu med marknadsföring och har även jobbat med ekonomi & personal, reception och service. Leif arbetar och kombinerar som slöjdlärare, musiker, slagverkslärare, fortbildare och har diverse konsultuppdrag inom musiken. Vi har inga betalningsanmärkningar är rökfria och har inga husdjur.
Kontakt: leif.slagverk@gmail.com, tfn: 0733-98 52 20

Referenser:
Tony Andersson: 0702 - 546360, tonan.hem@gmail.com
Hillebil Andersen: 0702 - 86 43 26
Vänliga hälsningar!
Ingalill & Leif


********************
Söker hus att hyra
Vi är en familj på två barn (snart tre), två vuxna och en katt som söker nytt boende. 
Vi bor för tillfället i centrala Malmö men längtar efter att bo närmare naturen. Därför letar vi hus att hyra i Tolg med omnejd. Det vi söker är ett hus med minst fyra rum att hyra till rimlig kostnad. 
Kontakta oss på f.malmquist(a)gmail.com

Objekt hämtade från hemnet
2019-02-06

Skogsdal - nära lanthandeln