Information från sockenrådet med anledning av Corona

Just nu är alla som är över 70 år eller på annat sätt tillhör riskgrupperna, ombedda att undvika sociala kontakter för att inte bli smittade. Tolgs Lanthandel har extra öppet för riskgrupper och levererar även hem matkassar.

Sockenrådet efterlyser nu, dels personer som vill ge en hjälpande hand att t.ex. uträtta ärenden, dels personer som behöver hjälp med det. Vi vet att många redan hjälper grannar och vänner. Men vi vill att alla som bor i Tolg ska få den hjälp dom behöver och känna trygghet i den här extraordinära tid som vi just nu lever i.

Behöver du hjälp eller vill du hjälpa, kontakta Agneta Carlsson, 0739-84 82 40 eller agneta.m.81@gmail.com så ser vi till att samordna insatserna.

Ta hand om er
Tolgs Sockenråd ❤️

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter