Fixardag i söndags vid badplatsen

En lite kylig majsöndag samlades vi 15 vuxna och 5 barn för att jobba vidare med vår fina badplats. Förra året vid den här tiden stod det ett gammalt fallfärdigt omklädningrum längst ut på udden. Nu är det borta och vi krattade ut en stor hög jord och sådde gräs på denna vackra plats.

Bredvid dasset håller ett nytt omklädningsrum och bastu på att byggas. Stommen och tak blev klart redan förra året men nu återstår inredning och utvändigt arbete. Omklädningsdelen planeras bli klart till sommaren, men bastun får vi fortsätta med till hösten. 

Bryggorna kom såklart också i sjön och i år ska de förhoppningsvis ligga på plats ordentligt då det gjutits ett nytt fundament som bryggan förankrats i. 

Stort TACK till alla som bidragit i arbetet, nu hoppas vi på en riktigt fin badsäsong 2019!

/Sockenrådet Har du ett vedeldat bastuaggregat som inte används? Hör av dig till sockenrådet!
Ny jord och gräs på udden!
Foto: Agneta Carlsson.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter