Nationaldagen på naturcampingen

Det nya sättet vi tänkte fira nationaldagen på hade väl inte hörsammats som vi hoppats. Frågan är varför? Vi var på en av alla vackra platser i Tolg och vädret var perfekt. Men visst, alla har mycket en ledig dag i veckan och det är mycket andra aktiviteter.

Vi som var där hade trevligt, vi gjorde vår svenska flagga i många exemplar. Tipspromenad med bilder på Sveriges städer var knepig, men det var mer än en som hade hela 11 rätt av 12. Och avståndet till ön sett från där vi var - det hade mätts upp till 907 meter. Det var inte lätt att bedöma.

Barnens tipsrunda handlade om Astrid Lindgrens figurer och det kände många till. Skiljefrågan om hur långt snöret var - det var 67 cm.

Pilkastning och fika och trevlig samvaro, men hur gör vi nästa år?

/Nationaldagskommittén
 

loading...

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter