En dag med årsmöten

Söndagseftermiddagen började med nyinflyttarmingel, som sockenrådet stod värd för. Flera unga par och familjer hälsades välkomna och flera föreningar berättade kort om sin verksamhet. Platser i Tolg som under senaste året fått nya invånare är bl.a. Råstorp, Kampen, Bråna, Källreda samt "fattigstugan" på vägen mot Berg. 

Klockan 15 var det dags för sockenrådets årsmöte och där valdes in en av de nyinflyttade. Vi blev uppmanade att delta på kommunens "Direktmöte" som kommer att hållas den 16 april kl. 18.30 i Föreningslokalen. Frågor som kommer att tas upp är bl.a. boende, avloppssituationen, skolan.

Årets uppskattning gick till Anders Eriksson, som i alla väder och situationer ställer upp för bygden på olika sätt. Motiveringen kommer att läggas upp på sockenrådets sida inom kort. Anders höll ett fint tacktal.

Klockan 16 hölls Föreningslokalens styrelses årsmöte. De närvarande framhöll värdet av att vi har denna mötesplats. Lokalerna är flitigt uthyrda och styrelsen har åtgärdat en del under året som gått och mer arbete uppkommer kontinuerligt. 

En trevlig eftermiddag som väcker en del tankar ...

En som var där

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter